Всеки ден се добавят нови стоки!!!! Всички цени на сайта са в български лева с ДДС.
 
Марки
Категории
MP3/CD/DVD/MultimediaКамери/Парктроници/АвтоалармиУсилвателиБасовеВисокоговорителиЗвукочестотни процесориПредпазители / КондензаториКабели/Кабелни комплектиДомашно Аудио / PRO DJАксесоариWindow film (фолио)
 
Radio/CD/DVD/USB/SD (MP3,MPEG4)

RMD804DAB-BT396.00лв.

 
 
 


Описание на продукта

Информация
Спецификации
Полезни
RMD804DAB-BT
Авторадио – Bluetooth DAB + сензорен екран 2 DIN

Brand: Caliber
Product Code: RMD804DAB-BT

Описание:

Caliber RMD804DAB-BT е (DAB+) радио и информационно-развлекателна система за колата. Свържете вашия смартфон и използвайте системата за аудио поточно предаване и като комплект за кола със свободни ръце. Така че можете да слушате радиото и собствената си музика с високо качество на звука. Системата има стандартен размер 2 DIN, така че можете лесно да я инсталирате вместо по-старата си система.
DAB+ качество на звука
Ако обичате да слушате радио, естествено искате най-доброто възможно качество на звука. Caliber RMD804DAB-BT разполага с DAB+ радио, което ви позволява да чувате музика и гласове по-дефинирани и с по-малко шум, отколкото на FM радио. Освен това можете да избирате от повече канали. Включена е DAB+ антена. Това трябва да бъде монтирано (залепено) на предното стъкло, но е прозрачно, за да не страдате от него по време на шофиране.
Свържете смартфон
Можете лесно да свържете вашия смартфон към RMD803DAB-BT чрез Bluetooth®. Например, можете лесно да слушате вашите собствени плейлисти на Spotify. Системата също така поддържа Mirrorlink, с ограничена съвместимост, подходяща за устройства с iOS и Android. По този начин дублирате екрана на телефона си и го управлявате на сензорния екран на радиото в колата. С Bluetooth® връзката можете също да използвате RMD804DAB-BT като комплект за кола със свободни ръце.